"Бюсты Путина шагают по стране": У Росії встановили черговий пам'ятник Путіну

Бюст російського президента в Новоросійську поставили на знак вдячності за анексію Криму Росією.

Бюст Путіну в Новоросійську. Фото: Твіттер.

У соціальних мережах виявили новий пам'ятник у вигляді погруддя президента Росії Володимира Путіна під Новоросійськом (Росія). Фото виклав в своєму Twitter користувач під ніком Мід Роіссі, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Бюсты Путина шагают по стране - вот новый в Новороссийске. Скоро начнутся переименования в Путинграды и Путиногорски", - іронічно підписав він фото.

Згідно з повідомленнями місцевих ЗМІ, насправді цей бюст з'явився на території готелю Метроклуб близько року тому, але його відкриття не афішувалося. Ініціатором виступила місцева організація "Трудова доблесть Росії". Бюст поставили на знак вдячності за анексію Криму Росією.

Це не перший пам'ятник Путіну. Рік тому під Петербургом був встановлений бюст Путіна в образі давньоримського імператора.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...