Біжи, Чуркін, біжи: Представник Росії ганебно втік із засідання Радбезу ООН

Після звинувачень Саманти Пауер на адресу РФ у лицемірстві та цинізмі, Чуркін не знайшов оригінальнішого виходу з ситуації, ніж просто залишити залу засідань.

Віталій Чуркін втік із засідання Радбезу ООН. Ілюстрація:www.novorosinform.org

Роcійський представник втік з засідання екстреного засідання Ради безпеки ООН після звинуваченнь у лицемірстві та цинізмі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

Після бомбардування сирійської армії Кремль ініціював екстрене засідання Радбезу ООН, проте ще на самому початку представник США Саманта Пауер звинуватила Кремль в лицемірстві та цинізмі.

Саманта була досить здивована тим, що поки сирійський режим наступав на опозиційні сили або не допускав гуманітарну допомогу в блоковані райони, Москва не скликала позачергових засідань Радбезу.

“То чому ж ми зібралися на цю зустріч сьогодні? Щоб відвернути увагу від того, що відбувається на місці, в Сирії”, – заявила Пауер.

Очевидно, що дані звинувачення не дуже сподобалися російському представнику і він не знайшов нічого кращого, ніж просто залишити залу засідання РБ ООН.

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...