Бізнес-вумен із Донецька: Ляшко розповів, хто займе місце Артеменка у ВР

Валерія Заружко є керівним партнером агенства нерухомості "007".

Валерія Заружко. Фото:ОбозревательУ зв'язку з позбавленням Андрія Артеменка депутатських повноважень його місце у Верховній раді займе 28-й номер виборчого списку "Радикальної партії Олега Ляшка" - бізнесвумен з Донецька Валерія Заружко. Про це написав у своєму Fаcebook сам Олег Ляшко, передають Патріоти України.

Згідно з даними ЦВК, Заружко є керівним партнером агенства нерухомості "007". За словами глави "Радикальної партії" Олега Ляшка, Заружко буде як і раніше займатися "допомогою біженцям та переселенцям, підтримкою дітей з багатодітних сімей".

Як повідомлялося раніше, 16 травня Верховна Рада достроково позбавила мандата позафракційного депутата Андрія Артеменка, який пройшов у парламент за списками "Радикальної партії".

У лютому 2017 року газета The New York Times повідомила, що Артеменко передав Майклу Флінну (колишньому раднику президента Дональда Трампа) план нормалізації відносин між Україною і Росією: план передбачав виведення російських військ з Донбасу і проведення референдуму про передачу Криму в оренду Росії на 50 або 100 років.

"Радикальна партія" виключила депутата з фракції, а 29 квітня 2017 президент Петро Порошенко підписав указ про припинення громадянства народного депутата Артеменка.

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...