Бойкот Заходу: У Кремлі повідомили, лідери яких країн відвідають церемонію відкриття ЧС-2018 у РФ

Cписок в основному складається з голів країн СНД і Латинської Америки.

Дмитро Пєсков. Фото:rferl.org

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков назвав журналістам 17 країн, глави яких відвідають церемонію відкриття Чемпіонату світу з футболу 14 червня на стадіоні "Лужники" в Москві. Як стало відомо, cписок в основному складається з країн СНД і Латинської Америки, зазначають Патріоти України.

На відкриття чемпіонату приїдуть лідери Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Болівії, Казахстану, Киргизстану, Лівану, Молдови, Панами, Парагваю, Руанди, Саудівської Аравії, Таджикистану та Узбекистану.

Крім того, у списку Пєскова присутні дві держави, які не визнані більшістю країн світу - Абхазія і Південна Осетія. КНДР представлятиме голова президії Верховного народного зібрання Кім Ен Нам.

Джерело: Meduza

Через кримінальну справу проти неї в Україні: Росія відмовила в громадянстві колаборантці з Києва

вівторок, 30 квітень 2024, 21:22

Колаборантці з Києва, яка виїхала на територію країни-агресора РФ, відмовили в російському громадянстві. Причина відмови — кримінальна справа проти жінки в Україні за підтримку вторгнення РФ. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти Україн...

Цікава заява: Трамп обіцяє "спробувати" допомогти Україні у війні проти РФ

вівторок, 30 квітень 2024, 21:10

Експрезидент США та кандидат на майбутніх виборах очільника держави Дональд Трамп пообіцяв «спробувати» допомогти Україні у війні проти Росії. Однак Трамп наголосив, що Європа теж «повинна виконувати свою роботу». Про це він розповів у інтерв’ю журналу...