"Бойові буряти" Путіна в паніці тікають: Порошенко розповів, як Javelin вплинули на ситуацію на Донбасі

З "камікадзе" у Кремля напряжно: "гібридні трактористи" дуже добре усвідомлюють, з одного боку, що собою представляє Javelin, як ПТРК третього покоління. А з іншого - що вимагає від них стратегічне командування "ихтамнетов".

"Іхтамнєти" не дуже хочуть "познайомитися" із американською зброєю. Ілюстрація: УНІАН.

Президент Петро Порошенко заявив, що після того, як Україна отримала на озброєння американські протитанкові ракетні комплекси "Джавелін", танкісти бойовиків почали відмовлятися виїжджати на позиції. Про це він сказав під час зустрічі з мешканцями міста Здолбунів та Здолбунівського району на Рівненщині, передають Патріоти України.

"Раніше українські позиції обстрілювалися з танків, але як тільки вони дізнались, що на озброєння надійшли "Джавеліни", російські танкісти стали відмовлятися виїжджати на позиції", - заявив Порошенко.

За його словами, це надзвичайно ефективний психологічний ефект від надходження "Джавелінів" на озброєння українських Збройних сил. Також президент заявив, що в 2020 році ЗСУ будуть зорганізовані і здатні діяти повністю за стандартами НАТО відповідно до закону про національну безпеку.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...