Бойовики активізувалися в зоні АТО: Ворог накрив Троїцьке вогнем із зеніток

Терористи посилили обстріли по позиціям ЗСУ.

Ілюстрація: ЖЖ

Після зниження кількості обстрілів у неділю вдень бойовики з настанням сутінків відновили інтенсивні обстріли, 40 разів за неділю обстрілявши позиції сил АТО. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО вранці в понеділок, передають Патріоти України.

"Зафіксовано 40 обстрілів з боку російських окупаційних військ, з них 27 на Донецькому, 12 на Маріупольському та 1 на Луганському напрямках", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому прес-центром штабу спецоперації в Facebook.

Згідно з повідомленням, на Донецькому напрямку пізно ввечері в неділю з мінометів бойовики вели вогонь по позиціях Збройних Сил України поблизу Авдіївки, Ленінського і Новгородського, а із озброєння БМП та зенітних установок ЗУ-23-2 противник обстріляв зміцнення сил АТО поблизу Троїцького, Новгородського та Луганського.

На Маріупольському напрямку незаконні збройні формування вели вогонь по підрозділам сил АТО поруч з Красногорівкою, Мар'їнкою, Водяним і Талаківкою зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...