Бойовики атакують по всьому фронту, під ударом ворога - Авдіївка, - штаб АТО

Терористи влаштували масштабні провокації по лінії фронту.

Бойовики. Фото: ЖЖ

За минулу добу ситуація в зоні проведення антитерористичної операції суттєво погіршилася. Бойовики порушили "режим тиші" вздовж усієї лінії розмежування, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook у вівторок вранці, передають Патріоти України.

Вчора проросійські бандформування 15 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників, - йдеться в повідомленні. Увечері противник обстріляв опорні пункти сил АТО в районі Авдіївки з гранатометів, стрілецької зброї та зенітних установок, неподалік Луганського бив із гранатометів і озброєння БМП.

На маріупольському напрямку під вогнем бойовиків опинилися українські позиції в районі Широкиного і Старогнатівки. Там противник застосовував гранатомети різних систем, а також протитанкові ракетні комплекси озброєння БМП. На Луганщині ворог обстріляв зі стрілецької зброї українських воїнів, які несуть службу біля Новоолександрівки.

"Не спокійно і з початку цієї доби. НВФ вже 6 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Захисників Авдіївки обстрілюють із гранатометів. Біля Старогнатівки бойовики ведуть вогонь із БМП. А в районі Мар'їнки активізувалися ворожі снайпери", - зазначає штаб АТО. Як повідомлялося, вчора двоє бойовиків так званої "ЛНР" перекрили дорогу і не дали можливості проїхати автомобілю спостерігачам місії ОБСЄ в Луганській області.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...