Бойовики "ДНР" погрожують спостерігачам і знімають їх на телефони, - ОБСЄ

Терорист заборонив спостерігачам ОБСЄ до нього наближатися під час відеозйомки, погрожуючи зброєю.

Спостерігачі ОБСЄ. Фото: Україна Молода.

Бойовики терористичної організації "ДНР" в окупованому селі Яковлєвка погрожували спостерігачам ОБСЄ і вели відеозйомку на свої телефони після запуску безпілотника. Про це сьогодні LIGA.net повідомили в прес-службі місії, передають Патріоти України.

"Після запланованого польоту безпілотного літального апарату команда СММ готувалася до від'їзду з району поблизу села Яковлєвка (10 км на північ від Донецька - Ред). Поблизу зупинилася вантажівка військового типу КАМАЗ з трьома членами "ДНР" в формі військового типу" - відзначили в прес -службі.

Один з бойовиків почав вести відеозйомку спостерігачів на камеру свого телефону.

Спостерігачі чули, як він зробив необґрунтовані заяви на адресу місії. Коли спостерігачі спробували почати розмову з чоловіком і розповісти про роботу місії і її мандат, він, не припиняючи відеозапис, викрикнув "Не наближайтеся до мене, я озброєний", - підкреслили в прес-службі.

Інший терорист, який сидів на середньому сидінні в кабіні вантажівки, тримав автомат типу АК.

"Невдовзі бойовик, який здійснював відеозапис патруля СММ, повернувся у вантажівку, яка після цього поїхала" - уточнили в прес-службі.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...