Бойовики "ДНР" "віджали" у Росії металургійний завод

​Розпорядився особисто Захарченко.

Бойовики  "віджали"  у Росії металургійний завод.

Бойовики так званої «ДНР» повідомили російської гірничо-металургійній компанії «Мечел», що вводять свою тимчасову адміністрацію на «Донецький електрометалургійний завод», розташований на окупованому Донбасі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У компанії «Мечел» повідомили, що отримали розпорядження №12, яке датоване 25 червня 2016 року і підписане особисто ватажком бойовиків «ДНР» Олександром Захарченко. В папері повідомляється про введення тимчасової «державної» адміністрації на ДЕМЗ, а також про створення на його базі підприємства «Юзівський металургійний завод» з передачею майна ДЕМЗ в користування даному підприємству.

«За попередньою оцінкою компанії, для «Мечела»існує ризик втрати контролю на невизначений термін за будь-яку майбутню виробничу і комерційну діяльністю ДЕМЗ», - відзначили в російській компанії.

Росіяни зараз проводять юридичну експертизу ситуації, а «в разі потреби» мають намір вживати заходів для захисту своїх прав та інтересів «в установленому законом порядку».

Терористи, в свою чергу заявили, що російська компанія «Мечел» має можливість повернути контроль над заводом, якщо підприємство відновить свою роботу, а борги по зарплаті працівників будуть погашені.

Нагадаємо, війна з російськими окупантами на Донбасі триває з квітня 2014 року. За цей час були розпиляні на металобрухт шахти, вивезено обладнання багатьох українських підприємств з окупованих територій до Росії.

Внесений Росією до "списку терористів": В аеропорту Кишинева затримали громадянина України, помічника Мустафи Джемілєва

субота, 4 травень 2024, 17:59

4 травня в аеропорту Кишинева спецслужби Молдови затримали громадянина України Ерола Велієва, який є також помічником лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Про це повідомив у Facebook глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубар...

Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...