Бойовики обстрілюють позиції сил АТО "для розваги", - ГУР

Терористи з передової не виходять на зв’язок з командуванням, групами до п’яти осіб самовільно залишають місця служби і проживають по декілька днів у місцевих мешканців, примушуючи тих забезпечувати “захисників” спиртним і продуктами.

Терористи "розважаються", обстрілюючи позиції ЗСУ. Фото: Вголос.

Бойовики "ДНР" заради розваги хаотично обстрілюють позиції сил АТО та цивільних об’єктів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони, передають Патріоти України.

- Військовослужбовці 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК, всупереч наказам командування, продовжують розважатися "хаотичними" обстрілами позицій сил АТО та цивільних об’єктів у районах розташування, – мовиться у повідомленні розвідки.

Там додали, що з метою уникнення покарання, командири підрозділів доповідають начальству вигадану інформацію про обстріли їх позицій і ведення вогню тільки у відповідь.

"У 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК військовослужбовці передових підрозділів саботують вихід на зв’язок з командуванням, групами до п’яти осіб самовільно залишають місця служби і проживають по декілька днів у місцевих мешканців, примушуючи тих забезпечувати "захисників" спиртним і продуктами харчування", – зазначили у розвідці.

Головком Сирський привіз новини з фронту, - Зеленський

понеділок, 6 травень 2024, 21:54

Ввечері, 6 травня, президент Володимир Зеленський традиційно звернувся до українців і розповів про головні події доби, передають Патріоти України. Президент Зеленський провів засідання Ставки. Глава держави вислухав доповідь головкома Сирського, який б...

Макрон зробив несподівану заяву про війну з Росією після зустрічі з Сі Цзіньпіном

понеділок, 6 травень 2024, 21:17

Президент Еммануель Макрон заявив, що Франція не воює з Росією. Про це він сказав на спільному брифінгу з главою Китаю Сі Цзіньпіном у Парижі, передають Патріоти України. Макрон наголосив, що Франції немає прагнень воювати з народом Росії. Також він до...