Бойовики знову почали штурм позицій ЗСУ під Авдіївкою

Терористи б'ють по позиціях українських військових з "Градів", 152-міліметрових мінометів та гранотометів.

В зоні АТО. Фото: Фейсбук.

У середу бойовики продовжили обстріли українських позицій поблизу Авдіївки із застосуванням "Градів" і роблять спроби штурму. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передають Патріоти України.

"Противник застосовував реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град", артилерію калібру 152 міліметри, гранатомети, крупнокаліберні кулемети та стрілецьку зброю", – сказано у повідомленні.

У штабі інформують, що вночі бойовики зробили невдалу спробу штурму позицій Збройних сил України. Атака терористів провалилася.

Проте, в 7:00 середи бойовики вчинили чергову спробу штурму українських позицій біля Авдіївки.

Нагадаємо, терористи за останню добу 86 раз обстріляли позиції українських військових. Один боєць загинув, дев'ять військових отримали поранення, і ще дев'ять травми.

Не лише Харківщина: Буданов попередив, що РФ може почати наступ ще в одній області

вівторок, 14 травень 2024, 10:48

Українські війська зможуть зміцнити свої лінії та стабілізувати фронт протягом наступних кількох днів. Водночас Росія може розпочати новий наступ, але вже в Сумській області.Про це заявив начальник ГУР Міноборони України Кирило Буданов, повідомляє The ...

"Ситуація на межі": Буданов дав оцінку загростренню обстановки на Харківщині

вівторок, 14 травень 2024, 10:23

Наразі на фронті ситуація наближається до критичної. Українські сили зможуть укріпити свої позиції та стабілізувати фронт протягом наступних кількох днів. Про це заявив голова ГУР МО Кирило Буданов. "Ситуація на межі. Щогодини вона наближається до крит...