Боїться керівництва і приховує невдачі: Розвідка викрила чергового російського генерала на Донбасі (фото)

Терористи втратили російський безпілотник, але керівник наказав про це мовчати.

Генерал-майор ЗС РФ Євген Нікіфоров. Фото: ЗМІВикрито чергового російського генерала на Донбасі, який приховує свої невдачі від керівництва. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

"29 березня командувач 2 АК (Луганськ) генерал-майор ЗС РФ Нікіфоров Євген Валерійович заборонив командиру 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) полковнику ЗС РФ О. Бушуєву повідомити штаб Центру територіальних військ (Новочеркаськ, Росія) Південного ВО ЗС РФ про втрату безпілотного літального апарату "Гранат-1" російського виробництва", - йдеться у повідомленні розвідки.

Зазначається, що така заборона пов’язана з тим, що полковник ЗС РФ О. Бушуєв без погодження з вищим штабом віддав наказ здійснити масований мінометний обстріл передових позицій сил АТО у районі н.п. Луганське.Крім того, стало відомо, що втрачений БПЛА використовувався для корегування вогню табув збитий українськими військовослужбовцями.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...