Боїться укусів "Шмеля" і в ліфт не заходить: Терорист Захарченко створив особисту "гвардію" з "ряджених казаків"

Бандформування Козіцина вже прославилися на Донбасі грабежами, насильством і вбивствами мирних жителів.

Моджахеди Козіцина тепер охоронятимуть Захарченка. Фото: uapress.info.

Керівництво фейкових "республік" в Донбасі знаходиться в панічному шоці: занадто активно і неприкрито російські куратори почали зачищати медійних польових командирів, а ЗСУ постійно просуваються на схід. Після явно несподіваного вбивства Михайла Толстих - терориста Гіві - донецький "команданте" Олександр Захарченко вирішив обдурити долю і організував "Козачу національну гвардію". Нескладно здогадатися, що російські бандити будуть захищати Захарченко особисто, нібито гарантуючи йому персональну безпеку, пишуть Патріоти України з посиланням на "Ділову столицю".

За інформацією ЗМІ, ватажок "ДНР" домовився про співпрацю з отаманом Всевеликого війська Донського Миколою Козіциним, якого недавно з ганьбою вигнаним з окупованого Донбасу. "Ряджений козак" вже провів мобілізацію в Новочеркаську і відправив першу партію "захисників" в Донецьк.

13 лютого місцеві жителі повідомили, що через прикордонний пункт "Ізварине" на автобусах на українську територію в'їхали близько 300 козаків.

Навесні 2014 роки так звані козаки разом з сепаратистами захоплювали адміністративні будівлі в Донецьку і Луганську, воювали з ЗСУ. А вже влітку 14-го, особливо на Луганщині, ці загони "визволителів" прославилися жорстокими злочинами проти мирних людей. Їх викрили в грабежах, насильстві, вбивствах та інше.

Найбільше "прославився" все той же Козіцин. Підконтрольні йому батальйони швидко організували бізнес по викраденню іномарок і продажу їх в РФ. Після резонансу в суспільстві ватажки терористів були змушені вигнати козаків.

Зараз Захарченко вирішив відновити зв'язки з запеклими бандитами. Хоча навряд чи цей крок врятує його від російських кураторів і наростаючої протидії всередині власних збройних формувань.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...