Брати по брехні та тоталітаризму: Мережу повеселив дарунок "кремлівського Ріббентропа" Кім Чен Ину (відео)

Сергій Лавров подарував Кім Чен Ину шкатулку, в яку "можна класти секретні речі".
Подарунок Путіна Кім Чен Ину. Фото: скріншот з відео.

Глава російського МЗС Сергій Лавров під час зустрічі з лідером КНДР Кім Чен Ином в Пхеньяні, подарував йому шкатулку, в яку "можна класти секретні речі". Відповідне відео публікує на своїй Twitter сторінці "журналіст кремлівського пулу" Дмитро Смирнов, передають Патріоти України.

"Ось ключик, тут можна замикати секретні речі", - сказав Лавров Кім Чен Ину. Користувачі соціальної мережі неоднозначно відреагували на цей подарунок.

"Дуже зручно зберігати кокаїн", "А мікрочіп вбудували?", "Твоя реакція, коли зовсім недавно проробляли сценарії зриву саміту в Сінгапурі аж до фізичної ліквідації пухкого", "Можна ховати секретні документи. Там напевно вбудована відеокамера є", "Дивним виглядає подарунок від КДБ для секретних речей ", - жартують користувачі.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...