Брехня Путіна не справила ніякого враження на Трампа, - журналіст

Кремль і надалі планує торгувати війною - іншого товару в РФ немає.

Путін і Трамп вперше поговорили по телефону. Фото: Газета. ру.

Трамп поговорив по телефону з Путіним, Меркель і Олландом. Серед іншого, прес-служби всіх глав держав заявили, що обговорювався конфлікт на сході України. Про зняття санкцій тут і зараз ніхто не говорить. Про це пише в своєму блозі журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

Навпаки, з Єлисейського палацу прийшло повідомлення, що обмеження знімуть, коли РФ виконає Мінські угоди. Тобто коли, Росія піде з окупованого Донбасу. Саме це передбачає Мінськ-2.

У Москві будуть робити вигляд, що не розуміють цього. Далі будуть розповідати: "іхтамнет", "танки знайшли", "це добровольці".

Все йде до того, що Кремль продовжить торгувати війною, іншого товару там немає.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...