Brexit: Європарламент збереться на надзвичайне засідання, щоб обговорити вихід Британії з ЄС

Події на фінансових ринках показують, що шлях, на який ступила Великобританія, буде важким.

Європарламент збереться, щоб обговорити референдум в Великобританії. Фото: zn.ua.

28 червня Європарламент збереться на екстрене засідання. Про це заявив голова Європарламенту Мартін Шульц в ефірі телеканалу ZDF, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Великобританія вирішила піти своїм шляхом. Я думаю, що економічні дані сьогоднішнього ранку показують, що це буде дуже важкий шлях", - сказав він.

"Я очікую, що скоро почнуться переговори про вихід", - зазначив Шульц. Він вказав на те, що результатом референдуму стало падіння курсу фунта стерлінгів.

"Я не хочу, щоб щось подібне пережив євро", - наголосив глава Європарламенту. Він зазначив, що британський прем'єр Девід Кемерон "не зможе і не буде ігнорувати" підсумки голосування.

Шульц повідомив, що у вівторок, 28 червня, Європарламент збереться на надзвичайне засідання.

Раніше Патріоти України повідомляли, що у Великобританії євроскептики здобули перемогу на референдумі щодо виходу країни з ЄС. Після підрахунку більшості голосів прихильники Brexit набрали 51,8% голосів.

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...