Брудні атаки на Савченко вже почалися: Сестра льотчиці за свій "похід у депутатство"

За словами Віри Савченко, ці чутки поширюють, щоб нашкодити її сестрі.

Віра Савченко. Фото:hromadskeradio.org

Сестра народного депутата від "Батьківщини" Надії Савченко Віра прокоментувала інформацію про нібито її намір балотуватися на позачергових виборах до Верховної Ради по 85-му округу з центром в місті Калуш Івано-Франківської області. Про це пише видання Гордон, інформують Патріоти України.

"Я не знаю, чому 85-й округ, а не Чернігів, який ближче? Ні-ні, це фейки. Я написала на своїй сторінці в Facebook, спростувала, висміяла ... але все одно триває", - зазначила вона.

За словами Віри Савченко, ці чутки поширюють, щоб нашкодити сестрі. "Щоб втопити Надю, можна мене підбити, щоб я пішла в політику і програла ... Все це направлено на неї", - вважає вона.

Віра Савченко підкреслила, що навіть варіантів не розглядала йти в політику і не розуміє, чому пішла ця хвиля фейків. Вона додала жартома, що сподівалася на місце міністра в українському уряді.

"Депутатом - ні ... Блін, я думала, що мені хоч місце якогось міністра запропонують. Наді - міністра оборони, чому ж мене тільки в депутати сватають?", - сказала вона жартома.

Також Віра Савченко розповіла, чим займалася сестра. За її словами, на вихідних Надії було не до відпочинку. "У суботу Надя була на розхват, в неділю купували одяг ... Телефон ще не купили", - зазначила вона.

За словами Віри Савченко, Надія не готується до першого сесійного дня, тому що на це немає часу. "Нє, про це взагалі мова не йде ... Наприклад, сьогодні 16 хвилин або навіть більше Наді по телефону якийсь дідусь з Дніпропетровська диктував, що потрібно перевернути український прапор з синьо-жовтого на жовто-синій ...

Говорив, що передав Вірі всі необхідні документи і чому ми не займається цим питанням. Просив не злити його ... Це я для прикладу розповідаю", - уточнила вона.

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...