​Британська МІ-6 запустила телерекламу: Потрібні шпигуни, Джеймсам Бондам не турбувати

Британська Секретна служба, більш відома як МІ-6, з метою набору нових співробітників випустила на кіноекрани перший в своїй історії рекламний ролик.

Як виявилося, кандидати помають бути зовсім не такими, як Джеймс Бонд - британська розвідка прагне триматися подалі від способу агента 007, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости з посиланням на ВВС.

У цій кінорекламі присутня молода жінка не надто англійської зовнішності, яка демонструє свої здібності по встановленню контакту з людьми в самих різних життєвих ситуаціях. Голос за кадром говорить, що ця жінка не працює в розвідці, але її б туди із задоволенням прийняли. А ось білих чоловіків з холодними очима вбивці просять не турбуватися.

«Багато хто вважає, що нам потрібно в якості колеги новий Деніел Крейг (актор, який виконує роль Джеймса Бонда), - говорить з репортером газети Guardian нинішня глава кампанії з рекрутування в МІ-6, що представилася як Сара. -Однак насправді він не був би прийнятий до нас на роботу».

Розвідники її Величності давно стикаються зі стійким стереотипом в уявленнях публіки про типового агента, створеним в романах Яна Флемінга і їх екранізаціях. Метою нового кіноролики є розвінчання цього помилкового образу в очах громадськості.

«Ми прагнемо залучити людей, які ніколи не думали про службу в розвідці», - наголошує Сара.

«Люди зазвичай самі вирішують, що вони не можуть претендувати на цю роботу, - каже глава відділу кадрів МІ-6, який назвався Марком. - Ми хочемо перешкодити цьому. Ми хочемо, щоб наші нові співробітники представляли повний зріз суспільства».

Особлива увага в рамках нової кампанії по набору кандидатів буде приділятися жінкам із етнічних меншин, котрі наразі недостатньо представлені в штаті МІ-6.

Іншою рисою цієї кампанії є повернення до старого методу вербування в університетах Оксфорда і Кембриджа, коли професор клав на плече студента руку і м'яко пропонував йому роботу в розвідці. Сутність цього методу збережеться, але застосовуватися він буде в самих різних місцях і організаціях.

Одночасно пом'якшуються вимоги до престижу диплома про вищу освіту - настільки ж важливими визнається практичний досвід роботи в самих різних сферах життя.

Як випливає з кіноролики, особливу увагу при пошуках підходящих кандидатів буде приділятися навичкам спілкування і здатності впливати на людей.

"Ми бачимо": Росіяни мають великі запаси радянської військової техніки, - військовий ЗСУ

понеділок, 6 травень 2024, 17:30

Російські окупанти мають великі запаси радянської техніки. Про це в ефірі "Київ24" повідомив військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. За його словами, в основному росіяни відправляють ...

"Питання для нас і для них в тому": Від Часового Яру залежить доля битви за Донбас, "заруба" буде страшною, - експерт

понеділок, 6 травень 2024, 16:49

Росіяни розуміють, що від контролю над Часовим Яром залежить питання, хто взагалі виграє велику битву за Донбас. Військовий аналітик, ветеран АТО Євген Дикий в ефірі телемарафону зазначив, що цілі росіян у цій війні проти України незмінні - це повна пе...