Буде говорити з президентом: Савченко прямо із аеропорту їде на Банкову, - Цеголко

Петро Порошенко вже привітав Надію на українській землі.

Адміністрація президента. Ілюстрація:dt.ua

Українська льотчиця Надія Савченко з аеропорту відправляється на Банкову для зустрічі з президентом Петром Порошенкоv. Про це повідомив спікер президента Святослав Цеголко, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Як тільки президентський літак сів на українську землю, президент набрав Надію і привітав її на українській землі", - сказав він. "Зараз Надя поїде в АП, де проведе зустріч з главою держави", - додав він.

Як повідомлялося раніше, в ніч на середу літак Порошенка прибув до Ростова-на-Дону, щоб забрати Савченко в Україну в ході обміну на російських Грушників Александрова і Єрофєєва.

Засуджених російських Грушників, в свою чергу, Порошенко помилував. Борт з Єрофєєвим і Александровим вже вилетів до Росії.

Крім того, президентський літак з українською льотчицею і народним депутатом Надією Савченко приземлився в аеропорту "Бориспіль".

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...