Буде й далі керувати нафтовими потоками: "Хресника" сірого кардинала" БПП відпустили під особисте зобов'язання (відео)

Пасішник має з'являтися на допити за викликом слідчих, а також буде повинен утримуватися від спілкування з Айварасом Абромавічусом.

Андрій Пасішник. Фото: скрін відео

Першого заступника генерального директора "Укртранснафти" Андрія Пасішника відпустили під особисте зобов'язання. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 5 канал.

Пасішник має з'являтися на допити за викликом слідчих, а також буде повинен утримуватися від спілкування з Айварасом Абромавічусом.

Крім того, Пасішник впевнений у тому, що справа проти нього розвалиться, бо "складу злочину в ньому не існує", а також пообіцяв відновитися на посаді заступника міністра в Мінекономіки.

Зброя надходить із запізненням, і росіяни цим користуються - глава Міноборони Умєров

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:41

Україна досі потребує великої кількості зброї, щоб ефективніше протистояти повномасштабній російській агресії та захистити своїх громадян. Про це в інтерв'ю CNN, яке опублікували 17 травня на YouTube-каналі Міноборони України, повідомив глава відомства...

Є поранені й загиблий: Окупанти вдарила ракетами по інфраструктурі на Одещині (фото)

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:29

Сьогодні, 17 травня, російська терористична армія завдала ракетного удару по Одеській області, відомо про пошкодження цивільної інфраструктури та поранених, інформують Патріоти України. В Одесі перший вибух пролунав приблизно о 15.20. Це сталося через ...