Будуть годувати через силу: Фейгін пояснив, чому Путіну не потрібна смерть Савченко

Господар Кремля намагатиметься продовжувати торг у своїх власних інтересах, вважає адвокат української льотчиці.

Марк Фейгін. Фото: youtube

Президенту РФ Володимиру Путіну не потрібна смерть української льотчиці Надії Савченко. Про це заявив її адвокат Марк Фейгін в ефірі програми "Шустер LIVE", інформують Патріоти України.

"Тоді зовсім інші починаються правила. Справа в тому, що ув'язнені можуть вмирати, і можна довго потім розбиратися. Але тут, коли анонсована смерть, - це вже зовсім інше. Це вже злочин іншого масштабу. Я не думаю, що вони до цього доведуть.

Тим більше, що в системі ФСВП вони мають право припинити голодування примусовим годуванням. І такий варіант не виключений, що Надію через зонд годуватимуть і напуватимуть водою", - заявив адвокат.

На його думку, навряд чи Путін хотів такого. "Він хотів би продовжувати торг. Торг в своїх інтересах", - підсумував Фейгін.

Як відомо, 3 березня в Донецькому міському суді Ростовської області РФ відбулися фінальні дебати у справі української льотчиці, народного депутата Надії Савченко. Очікувалося, що після виступу адвокатів Савченко з останнім словом виступить сама українка. Але судді раптово перервали засідання, оголосивши початок наступного на 9 березня. Після чого Савченко, як і попереджала раніше, оголосила сухе голодування, в зв'язку з тим, що суд відкладає оголошення вироку.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...