"Будильник себе ставьте в разные места": Медведєв публічно відчитав одного з міністрів за запізнення (відео)

Об'єктом прочуханки став міністр сільського господарства РФ Олександр Ткачов.

Дмитро Медведєв. Фото:скрін відео

Глава уряду Росії Дмитро Медведєв відчитав міністра сільського господарства Олександра Ткачова за запізнення на засідання кабінету міністрів. При цьому він не втратив нагоди відзначити, що сам прибув вчасно, хоча і повернувся вчора "пізно вночі". Про це пише Коммерсант, передають Патріоти України.

"Олександр Миколайович. Ми вас чекали. От я вчора повернувся пізно вночі, я от на місці був, а вас чекали. Недобре. Будильник ставте собі в різні місця", - сказав Медведєв.

При цьому слід нагадати, що російським прем'єр і сам є великим любителем поспати, в тому числі на важливих офіційних заходах, що неодноразово викликало глузування інтернет-користувачів.

Ніяк інакше? Група Єрмака-Расмуссена назвала крайню дату вступу України в НАТО

четвер, 16 травень 2024, 6:22

Міжнародна робоча група з безпекових питань та євроатлантичної інтеграції України Єрмака-Расмуссена пропонує встановити чіткі часові межі вступу нашої держави до НАТО. Група підготувала пропозиції, в яких назвала крайню дату вступу України до Північноа...

"Не в останню чергу...": Путін пояснив призначення Білоусова міністром оборони РФ

четвер, 16 травень 2024, 5:58

Російський правитель Володимир Путін пов'язав призначення Андрія Білоусова міністром оборони РФ зі зростанням витрат на військову сферу. Пряма мова: "Новим міністром оборони призначено Білоусова Андрія Ремовича. Пов'язано це не в останню чергу з тим, щ...