Бити в "енергетичну" точку: У Раді запропонували США новий важіль тиску на Росію

Спікер ВР нагадав, що Україна разом з країнами Центрально-Східної Європи виступає категорично проти будівництва газопроводу "Північний потік-2".

Україна категорично проти будівництва газопроводу "північний потік-2". Ілюстрація:Укрінформ

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що на даному етапі необхідно посилити тиск на Росію саме в енергетичній сфері. Про це він сказав на зустрічі зі спеціальним представником Держдепартаменту США у справах України Куртом Волкером, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

"Для нас дуже важлива позиція щодо продовження і посилення санкцій проти Російської Федерації. Ми високо оцінюємо той пакет санкцій, який був введений в останній час, і дуже важливо, щоб він торкнувся і енергетичного сектора", - сказав він.

При цьому Парубій нагадав, що Україна разом з країнами Центрально-Східної Європи виступає категорично проти будівництва газопроводу "Північний потік-2".

При цьому Парубій наголосив на необхідності посилення санкцій проти Росії, оскільки агресор продовжує нарощувати військовий потенціал на кордоні з Україною.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...