Час вмовлянь збіг: Командувач сухопутними силами США в Європі закликав НАТО гідно відповісти Росії

Орда просто так не відчепиться від світової спільноти. Часу на перемир’я більше немає.

Командувач сухопутними силами США в Європі, генерал-лейтенант Фредерик Бен Ходжес. Фото: 2000.uaАльянс може розширити військову присутність в Східній Європі в якості реакції на дії Росії, про це заявив командувач сухопутними силами США в Європі, генерал-лейтенант Бен Ходжес, передають Патріоти України про інформацію у вітчизняних ЗМІ.

"Я не буду спекулювати на тему рішень, які будуть прийняті з приводу посилення присутності союзників, але хочу сказати, що я і сам радив, і вважаю, що потрібно домогтися реального стримування. Не символічного, а реального стримування", - сказав генерал і додав, що Росія потрібна міжнародній спільноті, однак зараз це неможливо, тому що ця країна "поважає тільки силу".

Також Ходжес заявив, що близько 20 тис. російських військових зараз знаходяться в анексованому Росією Криму, а на минулому тижні в Східній Україні, де діє перемир'я, в сутичках з підтримуваними Москвою сепаратистами загинули близько 20 українських військових. "Це серйозний виклик", - сказав він.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...