Через Авакова: Стало відомо, чому Рада не підтримає кандидатуру Яресько на пост прем'єра

У "Народному фронті" були незадоволені намірами Яресько змістити Арсена Авакова з посади голови МВС України.

Наталія Яресько. Фото:fdlx.com

У понеділок, 22 березня, стало відомо, що під час наради відносного нового складу Кабміну практично всі партії проголосували проти призначення Наталії Яресько на пост прем'єр-міністра України. Про це повідомляє видання LB.ua з посиланням на власні джерела, інформують Патріоти України.

Повідомляється, що серед тих, хто проголосував проти даного призначення були партії БПП і "Народний фронт", які раніше були готові підтримати її.

Відзначається, що в "Народному фронті" були незадоволені намірами Яресько змістити Арсена Авакова з посади голови МВС України, а також самою програмою уряду, яка ґрунтувалася тільки на виконанні вимог Міжнародного валютного фонду (МВФ).

Партія "Батьківщина" погодилася на будь-які кандидатури прем'єр-міністра України, крім Яресько та Яценюка.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...