Через бездіяльність української сторони ЄС зніме санції з оточення Януковича - The Wall Street Journal

Скандали в українській верхівці та бездіяльність прокуратури у питанні боротьби із корупцією і притягненні до відповідальності соратників Януковича, призводять до розчарування деяких європейських чиновників в Україні.

ЄС втомився від бездіяльності української влади та відсутності боротьби з корупцією. Ілюстрація:dndims.com

Через те, що нинішня влада не висунула проти представників режиму екс-президента України Віктора Януковича кримінальних звинувачень, санкції проти них можуть бути зняті вже навесні 2016 року. Про це американському виданню The Wall Street Journal анонімно розповіли західні високопосадовці, повідомляють Патріоти України з посиланням на Голос Америки.

Відзначається, що українська влада не доклала зусиль для того, щоб притягнути до відповідальності тих представників колишнього режиму, які після втечі Януковича з країни, залишились в Україні.

"Існує стурбованість, що протягом року всі ці люди (представники колишнього режиму на яких раніше було накладено санкції з боку Заходу – ред.) отримають доступ до своїх активів на Заході. Після цього, ніхто більше не підтримає санкції повторно. Чимало чиновників ЄС ситі по горло Україною", - наводить слова одного із своїх анонімних співрозмовників видання.

Видання повідомляє, що скандали в українській верхівці та бездіяльність прокуратури у питанні боротьби із корупцією і притягненні до відповідальності соратників Януковича, призводять до розчарування деяких європейських чиновників в Україні.

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...

Паніка наростає: Росіяни готуються відбивати атаки українських ДРГ у Севастополі, - "Атеш"

четвер, 28 березень 2024, 18:45

Активісти партизанського руху "Атеш" установили, що російські окупанти готуються до відбиття атак українських диверсійно-розвідувальних груп у тимчасово окупованому Севастополі. Про це інформує рух спротиву "Атеш".Партизани постійно відслідковують пере...