Через ЧС-2018: Росія зіткнулась із серйозною проблемою

Влада більшості регіонів Росії, де проходили матчі Чемпіонату світу з футболу, скаржиться на непотрібні і дорогі в обслуговуванні стадіони. Про це пише російський "Комерсант", повідомляють Патріоти України.

За його інформацією, утримування стадіонів оцінюється в 4-6 мільярдів рублів щорічно. Ще до 5 млрд можуть витратити на переобладнання трибун.

У Самарі і Єкатеринбурзі розраховують на кошти з федерального бюджету, в Нижньому Новгороді збираються віддати стадіон в управління іноземцям, а в Саранську - створити на частині арени торгову зону, хоча цей варіант заборонив президент Росії Володимир Путін.

Водночас РБК повідомляє, що чемпіонат став найдорожчим у світовій історії футболу. "З урахуванням витрат регіонів загальний бюджет першості перевищить 14 мільярдів доларів", - пише видання. Як повідомлялося, чемпіонат світу з футболу 2018 року проходить в Росії з 14 червня по 15 липня.

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...