Через критику: На сесії Одеської міськради Палпатін виніс Боровика із залу на руках

У своєму виступі Боровик розкритикував міську владу.

Носити на руках - це вже тренд української політики. Фото: timer-odessa.net.

На сесії Одеської міської ради депутат Дмитро Палпатін (справжнє прізвище - Фісінчук) виніс в.о. заступника голови Одеської ОДА Сашу Боровика з сесійної зали на руках. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У своєму виступі Боровик різко розкритикував міську владу. Він заявив, що "Одеса - найгірше місто, в якому він коли-небудь жив", що діюча міська влада - нелегітимна, оскільки підсумки місцевих виборів 2015 го року були сфальсифіковані і т.п.

Фото: timer-odessa.net

Фото: timer-odessa.netОбурені колеги Боровика по міськраді зустріли його промову обуреними криками, а потім депутат від фракції "Довіряй справам" банально виніс Боровика з сесійної зали.

Україні передадуть прототипи артилерійських снарядів дальністю у 100 км – голова правління Rheinmetall

неділя, 5 травень 2024, 16:52

Оборонний концерн Rheinmetall (Німеччина) протягом 2024 року планує поставити Україні "сотні тисяч" артилерійських боєприпасів. Серед них будуть прототипи снарядів із дальністю 100 кілометрів. Про це оголосив голова правління Rheinmetall Армін Папперге...

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...