Через покинуту будівлю: Берлін захлеснула найагресивніша за останні 5 років акція, постраждала поліція

Всього в маніфестації, за даними поліції, взяло участь близько 3500 осіб, деякі кидали в поліцейських каміння, пляшки і фаєри.

На місці події. Фото: ЖЖ

Акція проти очищення покинутого будинку в Берліні переросла в безлади, в результаті яких було затримано 86 демонстрантів, повідомляють Патріоти України.

В акції взяло участь близько 3500 осіб. Під час заворушень на демонстрації лівих радикалів у східному берлінському районі Фрідріхсхайні увечері 9 липня постраждали 123 поліцейських. У неділю, 10 липня, в поліції також повідомили, що 86 учасників акції протесту були затримані, відносно трьох заведено справи за статтею про порушення громадського порядку.

Приводом для акції, яку вже назвали найагресивнішою демонстрацією в столиці Німеччини за останні п'ять років, стали заходи щодо виселення з покинутої будівлі за адресою Rigaer Straße 94, яке незаконно зайняли ліві радикали.

Всього в маніфестації, за даними поліції, взяло участь близько 3500 осіб, деякі кидали в поліцейських каміння, пляшки і фаєри, у відповідь силовики застосували сльозогінний газ. У результаті дій демонстрантів були розбиті вітрини довколишніх магазинів, пошкоджені поліцейські машини, підпалені припарковані поруч автомобілі. Всього в акції у Фрідріхсхайні і його околицях були задіяні 1800 поліцейських.

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...

5 із 6 останніх ракет було збито: Плетенчук розповів, чому запуск "Калібрів" із підводних носіїв росіян неефективний

субота, 4 травень 2024, 21:59

У Чорному морі через загрозу знищення кораблів Росії доводиться використовувати підводні носії крилатих ракет. Про це сказав начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передають Патріоти України....