Через Україну московська імперія і розвалиться: "Батько польських реформ" про найбільший страх Кремля

Лєшек Бальцерович наголосив, що найбільшим страхом Москви є те, що Україна може стати економічно успішною країною.

Лєшек Бальцерович. Фото:РБК-Украина

Найбільше країна-агресор боїться, що Україна стане економічно успішною країною. Про це заявив співголова групи стратегічних радників з підтримки реформ в Україні Лєшек Бальцерович в інтерв’ю Укрінформу, зазначають Патріоти України.

"Якщо Україна хоче мати більш сильну позицію на Заході, то вона повинна бути країною успіху. Подання себе тільки з позиції жертви не допоможе – цього замало. Україна повинна показати себе як країну економічного та інституційного успіху," – вважає реформатор.

Він також упевнений, що Україна повинна демонструвати політичну стабільність, ефективну боротьбу з корупцією, реформаторську роботу правлячої коаліції.

Також важливим є проведення економічних реформ, адже від них залежить безпека України (забезпечення армії).

"Потрібно переконувати: незважаючи на те, що ми жертви політики Путіна, ми реформуємося і досягаємо мети," – наголосив Бальцерович.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...