Через військових у Верховній Раді Оксана Сироїд достроково закрила засідання (відео)

Представник "Народного фронту" Юрій Береза попросив дозволу виступити військовослужбовцям, які, з його слів, можуть розповісти про події на блокаді торгівлі з ОРДЛО.

У Раду зайшли військові: Сироїд закрила засідання. Фото: ipress.ua.

Верховна Рада в середу не змогла провести засідання. Відразу після відкриття на прохання фракцій "Народного фронту" і "Блоку Петра Порошенка" в засіданні відразу ж після відкриття було оголошено перерву на 30 хвилин. Коли вона завершилася, нардеп Юрій Береза з трибуни звернувся до головуючої Оксани Сироід з проханням пустити в зал поліцейських, які напередодні зіткнулися з Володимиром Парасюком на блокпосту в Слов'янську, повідомляють Патріоти України з посиланням на Іpress.ua.

"Я хочу запросити поліцейських в цей зал, щоб вони розповіли, що відбувалося вчора, як народний депутат дозволяє собі вести по відношенню до правоохоронців. Там всі люди, які пройшли війну, всі поранені. Тому я прошу, пані голово, пустити в зал і надати право на виступ бійцям Національної гвардії і представникам Національної поліції ", - заявив Береза.

"Ми підкреслюємо, що на сьогоднішній день стоїть питання виживання держави, виживання української України, яку терзає зовнішній ворог, а внутрішній ворог, який сидить в цьому залі, радіє з цього. Радіє! Ми з ними тут не розібрались", - сказав він.

Після цього в зал зайшли кілька людей у формі, а Сироїд, що не дала на це дозвіл, оголосила ранкове засідання закритим.

Нагадаємо, що згідно з регламентом Верховної Ради, під час пленарного засідання в залі засідань не можуть перебувати особи, які не є народними депутатами, за винятком особи, яка супроводжує народного депутата-інваліда, та працівників апарату Верховної Ради, що виконують функцію з обслуговування пленарних засідань.

Особи, запрошені на пленарне засідання Верховної Ради, можуть перебувати лише на відведених для них в установленому порядку місцях.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...