Через "виграші в лотерею": Ляшку повідомлять про підозру у скоєнні злочину - ЗМІ

НАБУ та САП активізували досудове розслідування у справі отримання неправомірної вигоди.

Олег Ляшко. Фото:fakty.ictv.uaУ Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі та Національному антикорупційному бюро заявили про велику ймовірність того, що лідеру "Радикальної партії" Олегу Ляшку буде повідомлено про підозру у зв'язку з виграшами в лотерею. Про це повідомляють Українські Новини із посиланням на джерела в антикорупційних органах, передають Патріоти України.

"Імовірність підозри Ляшку дуже велика по лотереї", – сказало одне з джерел. За словами співрозмовника видання, антикорупційні органи активізували досудове розслідування у справі і найближчим часом відбуватимуться активні слідчі дії.

Джерело також повідомило, що розслідування ведеться кілька місяців по частині 4 статті 368 Кримінального кодексу "Одержання неправомірної вигоди".

Згідно з реєстром судових рішень, Ляшко задекларував виграші від лотереї на суми 283 тисячі гривень і 134 тисячі гривень 24 жовтня 2017 року, але, згідно з листом "Української національної лотереї", протягом жовтня 2017 року виграшів у таких сумах не зареєстровано.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...