Чергова жертва: У КДБ Білорусі підтвердили інформацію про затримання ще одного українця

Затриманим виявився голова правління ПАТ "Завод обважнювачів".

Ілюстрація:Корреспондент.net

У комітеті державної безпеки Білорусі заявили, що затримали голову правління ПАТ "Завод обважнювачів" при передачі хабара в 2800 доларів. Про це повідомляє прес-служба КДБ Білорусі, інформують Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"У рамках боротьби з корупцією та економічними злочинами на гарячому при отриманні хабара в розмірі 2800 доларів США від голови правління ПАТ" Завод обважнювачів "(Україна) громадянина України Скиби А.С. затриманий головний металург ВАТ "Мінський тракторний завод" Карась А.Н. В якості посередника при отриманні хабара виступав син затриманого Карась А.А", - сказано в заяві.

Також повідомляється, що стосовно Скиби порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 431 ("дача хабара") КК Республіки Білорусь.

"Всі фігуранти корупційних схем затримані. Відносно них застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", - повідомляє КДБ.

Там додали, що для подальшого провадження кримінальні справи передані до Слідчого комітету Білорусі.

Раніше повідомлялося, що 20 листопада білоруські спецслужби затримали керівника підприємства ПАТ "Завод обважнювачів" Олександра Скибу.

Посольство України в Білорусі звернулося з нотою в МЗС Білорусі у зв'язку з інформацією про затримання громадянина України, який перебував у країні з діловою метою.

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...

"Це буде чесно": Кулеба підтвердив обмеження консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку

вівторок, 23 квітень 2024, 15:30

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба підтвердив інформацію про призупинення надання консульських послуг громадянам України призовного віку, які перебувають за кордоном, зазначивши, що у теперішніх умовах головним пріоритетом є боротьба за ви...