Черговий "ніж в спину": Китай несподівано не підтримав Росію на Радбезі ООН

Китай завжди підтримував Росію у блокуванні резолюцій проти Асада, але цього разу засудження американського авіаудару не пролунало.

Радбез ООН. Фото: РБК.

Представник Китаю дипломатично промовчав у питанні засудження ракетного удару США по базі Асада. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на ТСН.

Під час засідання Радбезу ООН представник Китаю, з огляду на те, що лідер країни Сі Цзіньпін досі спілкується з Дональдом Трампом у Флориді, максимально дипломатично закликав до негайного пошуку мирного рішення.

Китай завжди підтримував Росію у блокуванні резолюцій проти Асада, але цього разу засудження американського авіаудару не пролунало – лише безадресний заклик більше не вдаватися до військових засобів. Оскільки позиції Вашингтона та Москви діаметрально протилежні, навряд чи засідання завершиться якимсь позитивним рішення чи спільним документом.

Британська розвідка спрогнозувала ймовірні втрати армії РФ в найближчі місяці

субота, 4 травень 2024, 13:41

У найближчі два місяці в російській армії зростуть втрати на війні проти України. Про це йдеться в новому звіті міністерства оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Розвідники звернули увагу, що середньодобова кількість втрат росіян убити...

Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...