​Черговий штурм Авдіївки: Лікарні Донецька переповнені пораненими "гібридами" - розвідка

Тиждень безперервних атак 1-го армійського корпусу ("ДНР") на багатостраждальне місто призвів до численних жертв серед цивільних, втратою росіянами ключових позицій вздовж стратегічної траси Донецьк-Дебальцеве і кращих ударних сил "гібридної армії"

В результаті штурму позицій сил антитерористичної операції в лікарнях окупованого Донецька на 5 лютого доставлено майже 400 найманців Путіна. Такі данні оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони повідомляють Патріоти України.

У результаті невдалих штурмових дій проти сил АТО збільшилась кількість втрат особового складу частин і підрозділів 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. На теперішній час у медичних закладах міста Донецьк перебуває значна кількість важкопоранених військовослужбовців:

у Донецькій обласній клінічній травматологічній лікарні (вул.Артема 106) – 150 осіб;

в Інституті невідкладної і відновної хірургії ім.В.К.Гусака

(пр.Ленінський 47) – 30 осіб;

у Центральній міській клінічній лікарні №1 (вул.Артема 57) та Донецькій обласній лікарні ім.Калініна (пр.Ілліча 14) – 200 осіб.

У зв’язку зі значним резонансом у АР Крим події, пов’язаної з бійкою

30 січня 2017 року між військовослужбовцями батальйонної тактичної групи (Філатовка) 51 парашутно-десантного полку 106 повітрянодесантної дивізії (Тула) ЗС РФ та місцевим населенням кримськотатарського походження, російськими правоохоронними органами в авральному режимі проводяться слідчі дії з метою призначення винних. Одночасно, російським командуванням проводиться робота з потерпілими місцевими мешканцями, з метою зміни їх свідчень, в т.ч. шляхом підкупу та шантажу свідків і потерпілих.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...