Чому не варто "розгойдувати човен":У Києві десятки тисяч "зелених чоловічків" Путіна чекають лише сигналу - Тимошенко (відео)

​Недільні події навколо Жовтневого палацу, могли стати тою краплиною, яку Москва розцінила б як знак діяти. Не дарма всі західні союзники, а слідом за ними вітчизняні політики засудили спробу захоплення палачу. Відрікся від таких звинувачень і Саакашвілі

У Києві знаходяться десятки тисяч людей, які готові захопити українську столицю, якщо їм буде дана відповідна команда. Таку заяву зробила народний депутат, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко в ефірі програми "Свобода слова", зазначають Патріоти України.

"Я переконана, це моє внутрішнє переконання і в тому числі знання, що ці десятки тисяч по суті приєднаються до того, що може закінчитися в тому числі і захопленням Києва", - сказала політик.

Тимошенко заявила, що ці люди схожі на "зелених чоловічків", які були в Криму і на Донбасі.

"Нам сьогодні важко, але ми не повинні давати карти в руки представникам країни-окупанта якимись своїми непродуманими діями", - додала лідерка «Батьківщини» стосовно можливих заворушень, ініційованих проукраїнськими силами.

Це не перша заява Юлії Володимирівни такого змісту, раніше на підтвердження своїх слів вона посилалась на секретну доповідь СБУ.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...