Чому "теракт" був несправжнім: українські хакери та науковці знищать Росію набагато важчою зброєю

Українські активісти обурені заявою Путіна: "теракт" у Криму вони називають "дрібницею" у порівнянні з реальними можливостями справжніх українських диверсантів

Україна планує знищити Росію за допомогою баз даних та доступу до АЕС. Картина В. Сурікова "Покорение Сибири"

Українські активісти заявили, що у українців є всі можливості для знищення Росії - через бази (в тому числі КДБ), які, як відомо, до 90-х років були відомі українським фахівцям, через доступ до АЕС та ТЕС та інші шляхи. Про це повідомляють Патріоти України.

У повідомленні йдеться про "теракт" у Криму: українські активісти (серед них є також науковці, машинобудівельники, хакери) вважають, що при бажанні "Норд-Ост здасться Росії дитячим гоміном на полянці", а 20 диверсантів з саморобною вибухівкою - це безглузда дрібниця: у нас є "зброя" набагато важча, в першу чергу - доступ до баз та роботи обладнань в РФ.

"За кого нас, взагалі, мають? Такого приниження ми не очікували. Якщо у росіян мозок відбили морози, то не треба інших міряти під себе. Це були аж ніяк не заплановані диверсанти. Бо ні для кого не секрет, що програмне забезпечення, обслуговування атомних електростанцій, теплоелектростанцій РФ до 2013 року вироблялося в Україні. Також ні для кого не секрет, що більшість обладнання так званого атомного щита Росії збудовано ще за радянських часів. І більшість протоколів запуску розробляли саме українці, і до них ми маємо доступ по наш час. Більшість шлюзів водосховищ Росії також розроблялось за участі українських фахівців. Росія "сидить на пороховій бочці" під назвою "Україна"!

Українці, на відміну від росіян, дуже віруючі люди, і ніколи не підуть на тотальну війну, поки це не благословить церква. Тому Москва усіма силами і намагається розділити україську спільноту за релігійною ознакою, заважаючи створити свою єдину церкву. Нащі пращури - козаки - завжди брали благословіння перед походами. А Росія, як огидна хвойда, прикриваючись православ'ям, яким у них вже й не пахне, породжує у серцях українців співчуття - і лише тому росіяни можуть ще хоч якось жити спокійно. Бо хочеться їм нагадати усі ті жахи, які були у контексті війни з Чечнею. Без образ, але рівень освіти там складає середній та нижче середнього, але, озлобивши цих людей, росіяни "досягли" Норд-Осту та інших величезних терактів.

А українські патріоти більш освічені, вони хоробрі та до кінця вірні Батьківщині. Росіянам навіть не може наснитися у страшному сні, що станеться, коли терпець у наших патріотів увірветься назавжди. І якщо б сьогодні наші хакери, науковці та інші працівники забули б, що все ж таки щось єднало ці дві країни, а Путін би заявив, що Росія повністю не є християнською державою, то наступного дня Росії не існувало б взагалі!", - додали активісти.

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...