Чорне море "не ваш": США підтягують у регіон бойові дрони, здатні знищити Севастополь

Для новітніх бойових безпілотників вже побудували спеціальний ангар.

Бойові дрони будуть базуватися у Румунії. Фото: Рейтерс.

США виділили 950 мільйонів доларів для будівництва на території військової бази в Кимпія Стурза в Румунії ангара, в якому будуть розміщені бойові безпілотники ВПС США в Європі. Про це повідомляє defensenews.com, передають Патріоти України.
Журналісти повідомляють, що військова база №71 в Кимпія Стурза одна з найсучасніших і в змозі одночасно прийняти цілу ескадрилью американських винищувачів F-16. Новий ангар спеціально призначений для прийняття бойових безпілотників (Unmanned Aerial Vehicle UAV) типу MQ-9 Reaper.
Раніше представники ВПС США в Європі повідомляли, що ангар може бути використаний як для безпілотників, так і для пілотованих бойових машин F-15 і A-10. Повідомляється також, що за технічними параметрами безпілотники в змозі подолати відстань в Севастополь і назад (близько двох тисяч кілометрів).

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...