Чорти у пекло загребли? Медекспертам не вдалося визначити причину смерті Чуркіна

Справа Чуркіна була передана у бюро судмедекспертизи лікарнею, де він помер.

Віталій Чуркін. Фото: aif.ru

Медичним експертам, які проводили розтин тіла посла Росії в ООН Віталія Чуркіна, потрібні додаткові дослідження, щоб визначити, як і чому він занедужав у власному кабінеті, а потім помер, повідомляють Патріоти України.

Так, міські медичні експерти прийшли до висновку, що смерть Чуркіна потребує подальшого вивчення, яке, як правило, включає токсикологічні та інші дослідження. Вони можуть зайняти кілька тижнів.

Медичний експерт несе відповідальність за розслідування випадків смерті внаслідок насильства, нещасного випадку, суїциду, у випадках, коли людина здавалася здоровою або за будь-яких незвичайних і підозрілих обставин. Як зазначає видання, більшість смертельних випадків, що розглядає бюро не є підозрілими.

У понеділок ввечері МЗС Росії повідомило, що Чуркін помер у Нью-Йорку. 21 лютого Віталію Чуркіну мало виповнитися 65 років. Наразі відсутня офіційна інформація щодо причин смерті. Видання New York Post з посиланням на джерела пише, що він міг померти від серцевого нападу.

Адміністрація Байдена поспішає наздогнати втрачений час: Далекобійні ATACMS будуть у першому пакеті - ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 1:45

У наступному пакеті американської військової допомоги Україні вартістю близько мільярда доларів вперше можуть бути далекобійні ракети ATACMS. Про це у вівторок, 23 квітня, пише CNN із посиланням на джерела." . "Під час брифінгів у Конгресі протягом ос...

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...