"Что касается г***омета Ляшко по поводу "тушки": Нардеп Вітко накинувся на лідера Радикальної партії (відео)

"Мене делегував сюди військовий колектив, і тільки він може забрати у мене мій мандат, а не ті, хто співпрацює з олігархами", - прокричав Вітко.

Артем Вітко. Фото:golos-naroda.tv

Екс-командир добровольчого батальйону МВС України "Луганськ-1", народний депутат Артем Вітко, який півроку тому вийшов з фракції Радикальної партії, образив лідера цієї партії Олега Ляшка у Верховній Раді. Відео інциденту опубліковано на YouTube, зазначають Патріоти України.

"Що стосується пана г***омета Ляшка з приводу "тушки". Два роки тому Ляшко приїжджав до мене і піарився на моєму батальйоні. Мене делегував сюди військовий колектив, і тільки він може забрати у мене мій мандат, а не ті, хто співпрацює з олігархами", - прокричав Вітко.

Фото:http://apostrophe.com.ua/

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...

Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року

четвер, 2 травень 2024, 14:27

Наразі готовність України до масштабного контрнаступу не передбачається. Втім, історія сповнена прикладів, коли одній стороні вдалося почати успішний контрнаступ, коли інша сторона цього не очікувала. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес в ін...