"Что известно о Гройсмане? Во-первых, он еврей": Путінське ТБ взялося за головного кандидата в прем'єри України (відео)

"Антифашистське телебачення Росії не забуває лякати росіян євреями!" - відзначають в соцмережах.

Російський телеканал, розповідаючи про спікера Верховної Ради, ймовірного кандидата в прем'єр-міністри України Володимира Гройсмана, акцентував увагу на його єврейській національності. Відео з відповідним фрагментом з програми каналу "Росія-24" опубліковано на YouTube, повідомляють Патріоти України

"Російське телебачення досягло нового рівня расизму." Що відомо про Гройсмана? По-перше, він єврей", - відзначають в коментарі до відео. "Що про нього відомо? Єврей, 38 років, відданий друг і соратник Порошенка, колишній мер Вінниці, майже відразу сів у крісло спікера", - розповідає росіянам телеведуча в ефірі. "Антифашистське телебачення Росії не забуває лякати росіян євреями!" - відзначають в соцмережах.

У свою чергу відомий український журналіст Юрій Бутусов звернув увагу, що в Україні тему антисемітизму, навпаки, можна вважати закритою. "Ще 100 років тому в Україні проходили єврейські погроми. А 70 років тому євреїв знищували під час Голокосту. Всього 30 років тому євреї все ще піддавалися тотальній дискримінації через державний антисемітизму.

Якихось 5 років тому єврейське коріння в політиці вважалися головним компроматом. Сьогодні єврей висувається на пост прем'єр-міністра і глави всієї виконавчої влади України, а народ хвилює тільки одне - у нього ж диплом МАУП, він правда єврей чи тільки прикидається, що розумний? На цьому багатовікова тема антисемітизму і українського "фашизму" оголошується закритою ", - зазначає Бутусов на своїй сторінці в Facebook.

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.