"Чудові хлопці" Александров і Єрофєєв пішли збирати фіалки під Щастям": Прокурор висміяв докази невинності російських ГРУшників

"Там "абсолютно випадково" була інша розвідгрупа бойовиків, яка абсолютно випадково теж мала автомат Вал, і вони вбили нашого солдата", - додав прокурор.

У суді. Фото: ЖЖПрокуратура розцінює документи, надані в суді адвокатами російських військових Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова, прямим доказом російської агресії на Донбасі. Про це журналістам заявив військовий прокурор Ігор Німченко, передають Патріоти України.

"Всі ці докази, які зараз надав захист, це прямий доказ російської агресії. Відповідно до того, що зараз надав нам захист, "чудові хлопці" Александров і Єрофєєв пішли збирати фіалки в район мосту під Щастям. Там "абсолютно випадково" була інша розвідгрупа (бойовиків, - ред.), яка абсолютно випадково теж мала автомат Вал, і вони вбили нашого солдата", - сказав він.

В ході сьогоднішнього засідання адвокати Єрофєєва і Александрова продемонстрували відеозапис, на якому бойовик, який представився "розвідником армії ЛНР", заявив, що нібито саме його групою, а не групою Єрофєєва, 16 травня 2015 року був убитий військовослужбовець ЗСУ Вадим Пугачов.

"Всі ці люди, які давали інтерв'ю на камеру, робили це під копірку. Вони робили так, як їм наказали. Це прямий доказ того, що росіяни повністю маніпулюють людьми, які називаються "ЛНР", "ДНР", - сказав Німченко. Починаючи з учорашнього дня, у суді у справі російських ГРУшників свої докази надає захист.

16 травня 2015 року в Луганській області бійці ВСУ спільно зі співробітниками СБУ затримали двох військовослужбовців 3-й спеціальної бригади особливого призначення ГРУ Генштабу РФ капітана Євгена Єрофєєва і сержанта Олександра Александрова. Пізніше в РФ заявили, що вони є "колишніми військовослужбовцями", і зажадали від України їх звільнення.

"Пілот відчув себе безстрашним": Речник Повітряних сил ЗСУ прокоментував знищення Су-25 окупантів

неділя, 5 травень 2024, 15:20

Що більше в сил оборони України буде різних засобів протиповітряної оборони, то більших втрат зазнватиме авіація окупантів. Про це, коментуючи знищення після тривалої паузи російського літака Су-25, розповів 5 травня речник ПС ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі те...

У Великдень окупанти вдарили по центральній частині Харкова

неділя, 5 травень 2024, 14:54

У неділю, 5 травня, армія РФ обстріляла Шевченківський район Харкова. Наразі відомо про щонайменше двох поранених. Про обстріл міста у своєму Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов, передають Патріоти України. За його словами, армія РФ вдарила по жи...