Чи всі усвідомлюють наслідки? У Тбілісі впевнені, що Україна незабаром видасть Саакашвілі

В Мін'юсті та Головній прокуратурі Грузії неодноразово заявляли, що за останні роки кілька разів зверталися до українських колег з вимогою екстрадиції Саакашвілі, щодо якого порушено кілька кримінальних справ.

Михайло Саакашвілі. Фото: Голос Америки.

Головна прокуратура Грузії чекає від України остаточного рішення щодо екстрадиції Михайла Саакашвілі. Про це заявила в ефірі телекомпанії "Імеді" член прокурорської ради Грузії Натія Сонгулашвілі, передають Патріоти України.

"У сторони обвинувачення є достатньо доказів, які, ми вважаємо, мають стати підставою для позитивного рішення з питання його екстрадиції. Ми, як прокуратура, відправили всі можливі докази для створення правової основи для ухвалення цього рішення", - цитує Сонгулашвілі агентство "Інтерфакс-Україна".

Раніше в Мін'юсті та Головній прокуратурі Грузії неодноразово заявляли, що за останні роки кілька разів зверталися до українських колег з вимогою екстрадиції Саакашвілі, щодо якого порушено кілька кримінальних справ. На початку січня Тбіліський міський суд в одній зі справ заочно засудив Саакашвілі до трьох років позбавлення волі. Саакашвілі заявив, що його можуть видати Грузії вже наступного тижня.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...