Чи звільнять Надію: У Путіна відповіли на пропозицію Порошенка обміняти Савченко

Прес-секретар очільника Кремля запевнив, що "Росія буде діяти в суворій відповідності з національним законодавством".

Дмитро Пєсков. Фото:espreso.tv

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, коментуючи пропозицію президента України Петра Порошенка про обмін Надії Савченко, заявив, що Росія буде діяти в суворій відповідності з національним законодавством, в решті випадків рішення може прийняти лише президент. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

"Російська сторона буде діяти в суворій відповідності з національним законодавством. В решті випадків рішення може прийняти лише президент. Яке саме - сказати не можу", - сказав Пєсков.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 22 березня, міський суд Донецька Ростовської області (РФ) засудив Савченко до 22 років в'язниці за статтею "вбивство" КК РФ за загибель російських журналістів Ігоря Корнелюка і Антона Волошина, які незаконно перебували на сході України для інформаційного супроводу російських бойовиків.

Президент України виступив з відеозверненням, в якому запропонував обміняти українську льотчицю на двох російських військових, затриманих у Луганській області.

В Голосіївському райсуді Києва триває слухання справи за обвинуваченням Александрова і Єрофєєва в скоєнні теракту, умисного вбивства і ряду інших злочинів. Їм загрожує довічне ув'язнення.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...