Чимсь новеньким повіяло з Берліну: Наступниця Ангели Меркель пропонує, щоб російсько-український конфлікт вирішили на рингу Кличко з Путіним

​На відміну від дуже серйозної Ангели, її наступниця має не лише гострий розум, пробивний характер, а й гострого язика. І Путіну з його фельдфебельськім гумором про шлюбну ніч обіцяє бути непереливки, як і його мас-медіа, одурілим від власної пропаганди.

56-річна Аннагрет Крамп-Карренбауер є близькою соратницею та наступницею Ангели Меркель на посту найбільшої партії Німеччини, нагадують Патріоти України. Правляча в Німеччині партія Християнсько-демократичний союз (ХДС) у драматичній боротьбі обрала її своїм наступним лідером «залізної канцлерки», котра вирішила завершити свою політичну кар’єру. Після перемоги вона підтвердила, що хоче стати канцлером Німеччини, коли Меркель звільнить і це крісло.

«Я багато читала про себе, що я міні, що я копія, продовження Меркель. Дорогі делегати, я стою перед вами така, яка є, і як мене сформувало моє життя», - заявила Крамп-Карренбауер.

Крамп-Карренбауер була прем'єр-міністром німецької землі Саар, а останній рік обіймала посаду генерального секретаря, тобто глави апарату ХДС.

Стосовно України вона, як Меркель, засуджує анексію Криму і російську агресію на Донбасі, виступає за дипломатію і антиросійські санкції.

«Потужна підтримка України, яку ми відчуваємо останні чотири роки, буде продовжена», - переконаний посол України в Німеччині Андрій Мельник.

Крім того, Крамп-Карренбауер заявила журналістам, що ЄС і США повинні обміркувати можливість заборони на заходження в європейські порти російським суднам, що базуються в Азовському морі. Чотири роки тому Крамп-Карренбауер жартувала про те, як завершити війну в Україні.

«І що вони там в Україні не пробували: і дипломатію, і постріли, а якщо запитати мене - все так просто. Беремо боксерський ринг, в один кут Кличко, в іншій Путіна, хто вистоїть десять раундів, той і переміг», - виявила почуття гумору німкеня.

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...