Чиновник Путіна заявив, що Порошенко труїть російських дітей своїми цукерками і робить це навмисно

П'ятеро неповнолітніх отруїлися цукерками "Шалена бджілка", які 17-річний юнак знайшов (!!) на вулиці.

"Шалена бджілка". Фото: Run And Travel.Офіційний представник управління СК по Забайкальському краю Єгор Марков повідомив, що слідчі почали перевірку після отруєння цукерками українського президента П.Порошенко п'ятьох дітей в Читі, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

«За попередніми даними, компанія з п'яти підлітків у віці від 17 до 12 років, четверо юнаків і 12-річна дівчинка, знаходилася в квартирі, 17-річний юнак пригостив усіх цукерками, які, з його слів, він знайшов на вулиці. В результаті всіх було госпіталізовано з отруєнням, один з хлопчиків, 14-річний, у важкому стані», - сказав Марков.

Раніше в прес-службі МОЗ Забайкальського краю повідомили, що п'ятеро дітей, які отруїлися в Читі, їли цукерки «Шалена бджілка». Виробництвом цукерок «Шалена бджілка» займається кондитерська корпорація Roshen, що належить президенту України Петру Порошенку.

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...