"Да здравствует король": У Росії не хочуть міняти президента, поки діють санкції

Співробітники ЦВК вже відзначили, що пропозиція суперечить Конституції РФ.

У Думі запропонували скасувати вибори всіх рівнів на період дії санкцій проти РФ.Ілюстрація:ua.112.ua

Сергій Наришкін, який обіймає посаду спікера російського парламенту, отримав пропозицію про скасування виборів всіх рівнів у той період, поки діють санкції проти РФ. Про це стало відомо з повідомлення Євгена Туніка, який очолює Інститут аналізу політичної інфраструктури, передають Патріоти України з посиланням на Російський Діалог.

Саме він став ініціатором звернення на адресу Наришкіна. Аналітик відзначає, що зміна уряду в РФ - це мета іноземного тиску. З цієї причини варто призупинити всі процеси щодо зміни влади до тих пір, поки не будуть зняті санкції та інші інструменти впливу.

Співробітники ЦВК відзначили, що пропозиція суперечить Конституції РФ. Основний Закон говорить, що підставою для скасування виборів можуть послужити лише військовий і надзвичайний стан. Таким чином, для законопроекту Туніка необхідно буде внести ряд поправок до Конституції.

Чиновник, в чергу свою, підготував і документ-пропозицію про поправки. Варто нагадати, що проведення виборів в Держдуму призначено на вересень 2016 року. Президентські вибори в Росії повинні пройти в 2018 році.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...