Дає Трампу ще один шанс: Путін наказав своєму оточенню стримати антиамериканський запал - Bloomberg

Глава Кремля розуміє, що Росія не може економічно конкурувати з Заходом, і не планує вступати з ним в серйозне протистояння.

Путін. фото:smi2.ru

Після введення США останнього блоку санкцій проти РФ Володимир Путін почав здавати назад. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела, інформують Патріоти України.

Чотири людини, "знайомі з цим питанням", сказали виданню, що Путін хоче дати Трампу ще один шанс стримати обіцянку і поліпшити відносини між двома країнами.

Як зазначається, президент РФ попросив урядовців стримати свій антиамериканський запал ще до ракетних ударів США і союзників по об'єктах в Сирії.

За словами джерел, Путін розлютився від заяви посла Росії в Лівані Олександра Засипкіна про те, що кожна ракета, яку США випустять по Сирії, буде збита.

Як сказав Ігор Бунін з Центру політичних технологій, консультант, серед клієнтів якого є співробітники Кремля, "Путін готовий піти на численні серйозні поступки, але він не повинен виглядати так, ніби програє».

За словами Буніна, глава Кремля розуміє, що Росія не може економічно конкурувати з Заходом, і не планує вступати з ним в серйозне протистояння.

Як відомо, 6 квітня США ввели нові санкції проти російських олігархів і компаній. Заходи вжиті у відповідь на дії РФ в Україні і Сирії. У списку - 38 російських політиків і олігархів, а також 15 компаній.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...