​Даля Грібаускайте особисто зустрічала нових захисників неба Балтії: ППО Росії тепер безсила - Пентагон підніс Кремлю страшний сюрприз (відео)

Великодержавні амбіції однієї «бензоколонки» знов підрубали. Цього разу на «балтійському фронті». Тепер Кремлю стане набагато важче гратися м'язами проти маленьких країн регіону.

Даля Грибаускайте встречает в Литве американские F-22

Американські військові піднесли російському режиму вельми неприємний сюрприз, зазначають Патріоти України. 27 квітня, на авіабазу литовського Шауляя прибула ланка з двох винищувачів п'ятого покоління F-22 Raptor, які не мають аналогів у технічно відсталих військово-космічних силах Росії. Урочисто зустрічала союзників особисто президент Литовської Республіки Даля Грібаускайте, передає балтійське інформагентство DELFI.

Даля Грибаускайте встречает в Литве американские F-22

Під час церемонії литовський лідер зазначила, що новітні винищувачі п'ятого покоління стануть надійним захистом не тільки Литви, але і інших країн Балтії, а також всіх східноєвропейських членів Євросоюзу і НАТО від російської військової загрози.

Ці літаки, створені за технологією Stealth, практично без проблем можуть подолати ППО Москви, оскільки невидимі для застарілих російських радарів.

"Путін буде вимушений відкривати другий фронт у Калінінграді, в Курській області, у Придністров’ї": У РДК анонсували нові рейди

субота, 20 квітень 2024, 7:56

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) з позивними "Лакі", "Могила" та "Кардинал" пояснили, для чого здійснюють рейди на Білгородщину та анонсували "сюрприз" для країни-агресорки. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі "Український Свідок", пе...

Росія змінила тактику: Експерт назвав ключові умови, за яких Україна зірве плани наступу ворога

субота, 20 квітень 2024, 7:50

Українці нададуть російським загарбникам "запрошення до пекла", якщо найближчим часом наша країна отримає від партнерів необхідну підтримку. Це американський пакет військової допомоги, чеська ініціатива із закупівлі та постачання боєприпасів, робота пр...