Даля в Брюсселі задала жару "Росії-1": "Журнашлюшка" домагалася від Грібаускайте визнання "страху" перед "великою" Росією (відео)

Президент Литви жорстко заявила кремлівській пропагандистці, що її країна нічого не боїться.

Даля Грібаускайте. Фото:УНІАН

Президент Литви Даля Грібаускайте поставила на місце нахабну кремлівську журналістку, яка налетіла на політика на саміті Північноатлантичного Альянсу. Журналістка з телеканалу "Росія 1" намагалася від Грібаускайте домогтися визнання "страху і трепету" перед "великою" Росією, однак зазнала поразки, передають Патріоти України.

Ведуча пропагандистської передачі "60 хвилин" Ольга Скабєєва напала на президента з розпитуваннями, в чому Литовська держава бачить загрозу країни-агресора. Грібаускайте вказала їй на "Іскандери" в Калінінграді, на що Скабєєва зробила вигляд, що не зрозуміла відповідь.

Глава Литви, в свою чергу, зажадала пояснень від "імперії", на що пропагандистка пішла знову в наступ. Журналістка, посміхаючись, запитала у політика, чи можна її відповіді вважати доказом того, що Литовська держава в страху через російську загрозу. Грібаускайте не розгубилася і жорстко заявила: "Ми нікого не боїмося".

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...